معظم له امروز در درس خارج خود که در مسجد اعظم قم برگزار شد، انتخابات پیش رو را بسیار مهم دانستند و افزودند: مردم باید توجه کنند و در انتخابات حضور پرشور و حداکثری داشته باشند و سرنوشت خود و کشور را بسازند. ایشان ادامه دادند: انتخابات حق و تکلیف است، مردم حق و تکلیف دارند که سرنوشت خود را تعیین کنند، کاندیداها برای جلب آرای مردم باید با صداقت، درستی و پاکی تبلیغات کرده و اعلام برنامه کنند، کسی که می خواهد رییس جمهور ایران شود باید بر اساس قانون اساسی و فرهنگ اسلامی و انقلابی عمل کند و سرلوحه کار باید صداقت، عدالت، درستی و خدمت باشد.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی مدظله العالی با بیان این که دروغگویی، گمراه کردن مردم و تهمت زدن در هر جایی حرام است اما در این مسأله قبح بیشتری دارد، اظهار داشتند: متأسفانه در تبلیغات انتخاباتی گاهی رفتارها و سخنان نادرستی دیده و شنیده می شود که شایسته نظام اسلامی نیست و کاندیداها باید از این گونه سخنان به شدت دوری کنند؛ البته در موضوع انتخابات ما فردی را تعیین نمی کنیم؛ اما مردم باید به اصلح رأی بدهند. مرجع عالیقدر گفتند: صلاحیت این است که کسی دروغ نگوید، تهمت نزند و با تحقیر و تحریک دیگران برای خود جایگاهی درست نکند، متأسفانه برخی از کاندیداها دیگران را افراطیون می خوانند و بد اخلاقی می کنند.
ایشان با انتقاد شدید از برخی کاندیداها در میتینگ های انتخاباتی ابراز داشتند: مسأله ای که بسیار دردآور است، این است که می گویند 38 سال مردم را زندان و اعدام کرده اند و حالا می خواهند درست کنند. معظم له خاطرنشان کردند : این سخن دستاوردهای 38 ساله انقلاب اسلامی و برکات آن را زیر سؤال می برد، به برکت انقلاب نظام ولایی سرکار آمد و حضرت امام و رهبری امت را بر عهده داشتند آن وقت چگونه عده ای می گویند 38 سال اعدام و زندان بوده است؟
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی مدظله العالی گفتند: حضرت امام در صحیفه نور در پاسخ به کسانی که اعدام منافقان را بازیچه قرار داده بودند آیه 25 سوره حدید را مطرح می کنند، مگر می شود پیامبری حدید نداشته باشد، اگر حدید وجود نداشته باشد دشمنان دین اجازه کار نمی دادند و ادیان الهی را از بین می بردند، آیا حضرت موسی فقط نصیحت می کرد و حضرت ابراهیم فقط مسأله بیان می کرد؟ اگر این چنین بود که پیشرفتی حاصل نمی شد. ایشان اضافه کردند: اگر پیامبر اسلام فقط کنار مردم می نشست و در مسجد نصیحت و بیان مسأله می کرد اسلام پیشرفتی نمی کرد، اسلام همانگونه که بیان فرهنگ و مسائل دارد مبارزه با دشمن را هم شامل می شود، این چه حرفی است که می گویند 38 سال جز زندان و اعدام نبوده است؟ این واقعا حرف سنگینی است و کل نظام، انقلاب و دستاوردها را زیر سؤال می برد. مرجع عالیقدر با تأکید مجدد بر رعایت اخلاق از سوی کاندیداها گفتند: برای کنار زدن یک نفر نباید از چنین سخنان بی پایه استفاده شود و نظام را زیر سؤال برد؛ بنابراین مردم در انتخابات اصلح را انتخاب کنند و شخص اصلح از همین سخنان و تبلیغات انتخاباتی معلوم می شود.
معظم له در بخش دیگری از سخنان خود به پذیرش بی سرو صدای سند 2030 از سوی دولت واکنش نشان داد و افزود: این سند از سوی یونسکو به کشورها داده می شود که آموزش و تعلیم و تربیت باید بر اساس این سند صورت گیرد.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی مدظله العالی با بیان اینکه این سند 17 سرفصل دارد، اظهار داشتند: بر اساس این سند جهاد و امر به معروف نباید باشد و مردم باید آزاد باشند، حتی مسائل وقیح تر از این در سند 2030 وجود دارد که بیان نمی کنیم، متأسفانه دولت بدون هماهنگی با نهادهای مسؤول همانند مجلس این سند را امضا کرده است. معظم له ادامه دادند: وقتی چنین سندی که با مذهب، دین و قرآن ما منافات دارد چرا باید از سوی دولت پذیرفته شود؟ کار به جایی رسید که رهبر معظم انقلاب اخیرا با دل درد آمیزی این مسأله را بیان کردند و جلوی آن را گرفتند، ما نمی توانیم در برابر چنین مسائلی ساکت باشیم.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی مدظله العالی با بیان این که حوزه علمیه نمی تواند در برابر سند غربی 2030 سکوت کند، گفتند: ما احتیاجی به چنین سندهایی نداریم و بر اساس فرهنگ خود، اسلام و قرآن تعلیم و تربیت را انجام می دهیم، حوزه علمیه قم نمی تواند در برابر چنین جریانی بی تفاوت باشد، نباید سرمان را پایین انداخته و فقط درس بخوانیم، باید بیدار و هوشیار باشیم و اجازه نفوذ فرهنگی دشمنان را ندهیم.