عافیت طلبان نمی توانند بار مسئولیت را به دوش گیرند.

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی «مد ظله» با اشاره به بخشی از خطبه حضرت فاطمه زهرا (س) گفتند: مناصب و مسئولیت ها باید به کسانی که درد آشنا و رنج کشیده اند واگذار شود.

5355ec07c507d 1

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی «مد ظله»، ظهر امروز در دیدار سردار کاظم مجتبایی فرمانده نیروی انتظامی قم و جمعی از پرسنل پلیس زن استان قم در تشریح خطبه فدکیه حضرت فاطمه(س) اظهار داشتند: حضرت می فرمایند چرا عافیت طلبان دیروز می خواهند مقام و منصب بگیرند؟!

ایشان افزودند: می خواستند حضرت علی(ع) را که در جنگ‌ها پیشتاز بود و جانفشانی می کرد کنار بزنند و کسانی که یک ضربه شمشیر نخوردند را روی کار بیاورند؛ بنابراین در جامعه اسلامی کسانی باید مقام و منصب بپذیرند که درد آشنا و رنج کشیده باشند.

استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم موضع گیری حضرت فاطمه(س) را نشانه حقانیت شیعه دانسته و گفتند: در مناظره علمی عملکرد حضرت مؤید عقاید شیعه است؛ غضب و اعتراض دختر رسول خدا(ص) نسبت به کودتاگران نشان داد که حضرت علی(ع) را به عنوان امام و جانشین پیامبر(ص) قبول دارد نه کسان دیگر را.

اختلاف افکنی میان اهل تسنن و شیعه مردود است

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی «مد ظله» به سخنان دیروز رهبر معظم انقلاب اشاره کرده و گفتند: همان گونه که ایشان فرمودند ما با اهل سنت برادر هستیم و اگر حرفی داریم در مقام مناظره علمی است؛ اختلاف افکنی میان شیعه و سنی شمشیر دشمن را تیز می کند.

ایشان با بیان این که اسلام متکی به پشتوانه مردمی است، گفتند: باید این وحدت را حفظ کرد؛ هر جا که مردم پشتیبان بودند اسلام موفق شد اما در برخی مواقع مانند زمان حضرت علی(ع) مردم در دفاع از ولایت به صحنه نیامدند و ایشان را تنها گذاشتند.

معظم له افزودند: لازم است در کنار امنیت به مردم آگاهی بخشید تا همواره در صحنه باشند؛ به خاطر وجود پشتوانه عظیم مردمی است که رهبر معظم انقلاب می فرمایند ما نیازی به سلاح هسته‌ای نداریم؛ بنابراین باید با امر به معروف و نهی از منکر فضای اسلامی جامعه را به صورت یکپارچه حفظ کرد.

ایستادگی در برابر انحرافات درس بزرگ سیره فاطمی

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی «مد ظله» یکی دیگر از درس‌های بزرگ مکتب فاطمه زهرا(س) را ایستادگی در برابر انحرافات عنوان کرده و گفتند: حضرت نشان داد هرگاه جامعه دچار کج روی و انحراف شد باید همه قیام کنند و حتی خانم‌ها نیز می توانند پیشتاز این راه باشند.

معظم له مطالعه خطبه فدکیه حضرت فاطمه(س) را بر همگان توصیه کرده و ابراز داشتند: این خطبه برای همه ابعاد زندگی ما درس دارد؛ در مکتب پیامبر(ص) سیره زندگی حضرت زهرا(س)، حضرت خدیجه(س)، حضرت زینب (س) و حضرت رباب الگوهای بزرگی برای جامعه زنان و حتی مردان هستند.

بزرگترین خدمت زن تربیت فرزندان شایسته است

ایشان در بخش دیگر سخنان خود با توجه به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری، اظهار داشتند: خانواده در اسلام جایگاه مهمی دارد؛ مادر سازنده اجتماع است چراکه اخلاق، روحیات، حرکات و سکنات فرزندان بیشتر متأثر از مادر است.