سلطه پذیری نوعی مرض روحی است.

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی«مد ظله» یکی از خطرناک ترین امراض روحی را سلطه پذیری دانسته و گفتند: کسی که در برابر دشمنی آمریکا، رژیم صهیونیستی و دیگر سلطه گران احساس مسئولیت نکند به این بیماری مبتلا است.

53620f82a7042 1

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی«مد ظله» پیش از ظهر امروز در دیدار سیدحسن هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با بیان این که اسلام بیش از بیماری‌های جسمانی به امراض روحی توجه دارد، خاطرنشان کردند: سلطه پذیری یکی از امراضی است که کشور ما پیش از انقلاب به آن مبتلا بود.

معظم له افزودند:‌ کسی که در برابر آمریکا، رژیم غاصب صهیونیستی و دیگر سلطه‌گران دنیا احساس مسؤولیت نکند و سلطه آنان را بپذیرد دچار یک نوع بیماری روحی شده است؛ از این رو باید در برابر توطئه‌های دشمنان ایستادگی کرد.

ایشان با اشاره به آیه «فِی قُلُوبِهِم مَّرَضٌ فَزَادَهُمُ اللّهُ مَرَضاً» یکی دیگر از بیماری‌های روحی را کفر برشمرده و گفتند: با این همه ادله و براهین واضحی که اسلام دارد کسانی که ارزش‌های اسلامی را نمی پذیرند دلشان مریض است و مجازاتشان این است که روز به روز مریض‌تر می شوند؛ نفاق نیز از جمله بیماری‌های روحی است که قرآن به آن تأکید دارد.

استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم در تبیین روایتی از پیامبر(ص) ابراز داشتند: حضرت می فرماید از میان علوم، دو علم دارای اهمیت بیشتری است، علم دین و علم بدن‌؛ بنابراین بر اساس آموزه‌های اسلامی، انسان هم به طبیب جسم و هم به طبیب روح نیاز دارد.

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی«مد ظله» در بخش دیگر سخنان خود ضمن تبریک میلاد امام محمدباقر(ع) و گرامی داشت ایام پر فضیلت ماه رجب به بیان روایتی از آن حضرت پرداخته و گفتند: امام باقر(ع) می فرمایند سرآمد کمال هر انسانی در سه چیز است، نخست درست فهمیدن دین؛ بدفهمی و کج فهمی دین مصیبت‌های فراوانی را برای مسلمانان بوجود آورده است.

معظم له استقامت و پایداری در کارها را دو نشانه‌ دیگر کمال انسانی بر اساس روایات امام محمد باقر(ع) ذکر کرده و بیان داشتند: صبر و تحمل داشتن و استقامت در برابر کار‌ها بسیار مهم است؛ افراد متزلزل نمی توانند پیشرفت کنند؛ نظم و انضباط داشتن یکی دیگر از آثار کمال انسانی است که امام باقر(ع) به آن اشاره می فرمایند.