مرجع عالیقدر تصریح کردند: اسلام پس از ظهور، موقعیت واقعی بانوان را شناساند، پس از انقلاب اسلامی نیز چهره زنان به درستی تبیین شد و زنان نقش برجسته ای در پیروزی انقلاب اسلامی داشتند. ایشان افزودند: امام (ره) فرمودند که بانوان بیش از آقایان به انقلاب اسلامی خدمت کردند و بانوان در فرهنگ اسلامی، موقعیتهای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی دارند و این یکی از ثمرات انقلاب اسلامی است.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی مدظله العالی با اشاره به شخصیت برجسته بانو امین اصفهانی، گفتند: این بانوی بزرگوار دارای فضایل بسیار بزرگی است و صاحب ابتکار است و کتابهای ارزنده ای در دوران زندگی خویش تألیف کرده است. معظم له ادامه دادند: بانو امین توسط آیات عظام همچون آیتالله حاج شیخ عبدالكریم حائری یزدی، آیتالله سیدمحمدكاظم شیرازی، آیتالله شیخ محمدرضا نجفی اصفهانی و آیتالله مظاهری به درجه اجتهاد نائل شد، ایشان مجتهدی باسواد، خوش ذوق، مبتکر و خطیب بود که باید مورد تجلیل و تقدیر قرار بگیرد.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی مدظله العالی اظهار داشتند: در طول تاریخ اسلام، جریانهایی به وجود آمد که بانوان را کنار زدند و خانهنشین کردند، پس از انقلاب اسلامی، بانوان در دانشگاهها و جامعهالزهرا مشغول به تحصیل هستند و پژوهشگران بسیاری در عرصههای مختلفی از بانوان وجود دارد. مرجع تقلید شیعیان گفتند: در ادبیات و اشعار شعرا از جمله فردوسی، سعدی و مولوی نکوهش و نظر منفی نسبت به زنان وجود دارد و چنین فرهنگی در دوران قبل از انقلاب اسلامی وجود داشته است.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی مدظله العالی تصریح کردند: اگر درطول تاریخ، میدان علم و تحصیلی برای زنان باز میشد، هزاران زن نابغه و مبتکر در طول تاریخ بودند، اما استکبار و استبداد مانع شکوفایی استعداد زنان در طول تاریخ شده است. ایشان تأکید کردند: انقلاب اسلامی موقعیتهای زنان را آشکار و استعدادها را شکوفا کرد، موقعیت زن در اسلام بالاتر از مرد است؛ زیرا زنان مردان را پرورش میدهند و به فرموده امام خمینی (ره)، مرد از دامن زن به معراج میرسد.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی مدظله العالی خاطر نشان کردند : یکی از وظایف مسئولین فرهنگی این است که موقعیتی که زنان در اسلام دارند را به جامعه بشناسند و موقعیت و عظمت بانوان در اسلام را به جهانیان بشناسانند.