معظم له در دیدار با طلاب نخبه استان خراسان جنوبی با اشاره به این که انتظار در عصر غیبت پایبندی به اهداف و ارزشهای انقلاب اسلامی ایران است، اظهار کردند: یکی از مهمترین ویژگیهای یک طلبه در مسیر زندگی طلبگی مجاهدت در راه خدا و شجاعت در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است. استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه در عصر حاضر پرفضیلتترین خدمت علمی و فرهنگی همان زندگی طلبگی مورد نظر حضرت امام خمینی(ره) است افزودند: رهبر معظم انقلاب در مناسبات متعدد ابعاد و جایگاه علمی طلاب را تبیین فرمودهاند؛ چنانچه که خود معظم له مدرک اهدایی دانشگاه را نپذیرفته و رسماً اعلام فرمودند که طلبگی برای تأمین جایگاه بالاترین مقامهای علمی دنیا کفایت لازم را دارد.
حضرت آیتالله العظمی نوری همدانی مدظله العالی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب الگوی کاملی از شجاعت در بین علمای عصر حاضر است، تصریح کردند: واکنش جدی رهبر معظم انقلاب به آمریکاییها و اشاره معظم له به تاریخ جزیره خوکها نشان از شجاعت ایشان به معنای واقعی ادبیات انقلابی شجاعت است. مرجع عالیقدر با اشاره به اینکه فقیه بودن از مهمترین شاخصهای یک روحانی انقلابی است، ادامه دادند: امام خمینی(ره) انسانی کامل، مجاهد، فیلسوف و انقلابی بود و این صفات بزرگ تکیهگاهی محکم به نام فقاهت داشت. ایشان در ادامه به نیاز جهان امروز به حوزههای علمیه در پاسخگویی مسائل متعدد زندگی بشری اشاره کردند و گفتند: حضرت رسول اکرم(ص) مجاهد عالم را در روایتی منحصر به عالم فرمود که پنج خدمت اصولی را به جامعه ارائه دهد.
حضرت آیتالله العظمی نوری همدانی مدظله العالی به تبیین اهمیت توجه به مبانی اجتماعی و جایگاه تبلیغ در تأمین نیازهای اجتماعی پرداختند و ادامه دادند: عالمی که بتواند شک را به یقین، کبر را به تواضع، ریا را به اخلاص، دشمنی را به وحدت و دنیاپرستی را به تفکر مذهبی تغییر دهد مجاهد انقلابی از نگاه رسول اکرم(ص) است. معظم له با اشاره به اینکه ادامه راه انقلاب با نگاه به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب همان اصالت انتظار است، اظهار کردند: طلاب مبلغ علوم دینی باید در نظر داشته باشند که تبلیغ ادامه راه انبیای الهی است و هدایت مردم به ارزشهای اصلی انقلاب اسلامی خدمت به جریان عظیم ظهور است.
حضرت آیتالله العظمی نوری همدانی مدظله العالی با تأکید بر اهمیت پژوهش در حوزههای علمیه تصریح کردند: مدیریت زمان در مسیر پژوهشهای طلاب پژوهشگر امری است که باید بهصورت رسمی در حوزههای علمیه مورد آموزش قرار گیرد؛ بنابراین ثبت منظم و دقیق نتایج و یافتههای علمی میتواند در تحقق این مهم تأثیر قابلتوجهی بگذارد./